FLOW   A fluent yet great gesture of linking indoor and outdoor was our main guide in this project. The house is built on a dual plot, and our challenge was giving the costumers a sense of privacy, intimacy and freedom with in their home.  The project is surrounded by natural light and vegetation, that flows inside in various methods and locations. The main yard, overlooking the living room feels like a natural extension of the built area. Blurring the boundaries of indoor-outdoor.   The central patio strokes with natural light and nature even the most intimate parts of the house, preserving a constant dialogue between in and out at every position one may stand.   The upper level floats above the ground floor, leaning over the massive stone wall, allowing the flow of movement and air throughout the house.  The east-west orientation of the house is present in every glimpse and frames the open views and perfect air flow.    Site area: 650 sq | Built area : 500 sq  Architect in charge: Naama Hayun | Project Management : Shahar & Roi
       
     
Z_HOUSE_2_008.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_002.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_042.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_012.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_047.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_007.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_025.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_010.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_011.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_027.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_034.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_024.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_014.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_017.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_019.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_023.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_031.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_032.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_033.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_036.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_020.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_038.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_040.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_041.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_043.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_044.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_045.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_048.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_049.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_051.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_055.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_057.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_058.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_059.jpg
       
     
    FLOW   A fluent yet great gesture of linking indoor and outdoor was our main guide in this project. The house is built on a dual plot, and our challenge was giving the costumers a sense of privacy, intimacy and freedom with in their home.  The project is surrounded by natural light and vegetation, that flows inside in various methods and locations. The main yard, overlooking the living room feels like a natural extension of the built area. Blurring the boundaries of indoor-outdoor.   The central patio strokes with natural light and nature even the most intimate parts of the house, preserving a constant dialogue between in and out at every position one may stand.   The upper level floats above the ground floor, leaning over the massive stone wall, allowing the flow of movement and air throughout the house.  The east-west orientation of the house is present in every glimpse and frames the open views and perfect air flow.    Site area: 650 sq | Built area : 500 sq  Architect in charge: Naama Hayun | Project Management : Shahar & Roi
       
     

FLOW

A fluent yet great gesture of linking indoor and outdoor was our main guide in this project. The house is built on a dual plot, and our challenge was giving the costumers a sense of privacy, intimacy and freedom with in their home.

The project is surrounded by natural light and vegetation, that flows inside in various methods and locations. The main yard, overlooking the living room feels like a natural extension of the built area. Blurring the boundaries of indoor-outdoor.

The central patio strokes with natural light and nature even the most intimate parts of the house, preserving a constant dialogue between in and out at every position one may stand.

The upper level floats above the ground floor, leaning over the massive stone wall, allowing the flow of movement and air throughout the house.

The east-west orientation of the house is present in every glimpse and frames the open views and perfect air flow.

Site area: 650 sq | Built area : 500 sq

Architect in charge: Naama Hayun | Project Management : Shahar & Roi

Z_HOUSE_2_008.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_002.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_042.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_012.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_047.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_007.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_025.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_010.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_011.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_027.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_034.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_024.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_014.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_017.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_019.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_023.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_031.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_032.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_033.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_036.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_020.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_038.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_040.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_041.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_043.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_044.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_045.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_048.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_049.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_051.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_055.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_057.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_058.jpg
       
     
Z_HOUSE_2_059.jpg