TRANSPERANT     Our first meeting with the partners a Greylock was revolving around the word "Transparency". It is one of the main international company's values, part of the managing perception and an essential part of the worldview. They were talking about transparency, and we were looking west from the ninth floor. We quickly noted to our selves- there is nothing blocking the view to the sea from this place nor is there any building higher than the Greylock's building in sight.    We thought to ourselves, not only the people in the offices deserve a constant sea view. The secretaries and other employees deserve a sea view as well. Obviously we could not avoid the need of walls. So we cancelled as many of them as possible and those who could not be cancelled, were designed to be glass. I order to have at least one solid footprint in the offices we landed "The Spaceship". A central work area that occupies all those that did not land an ocean view office.       Built Area: 750 sq    Architect in charge:  Galit Shacham  | Project Managment: Mario Maschani  | Photographs: Little Shauli      
       
     
Picture16-2.jpg
       
     
Picture18-2.jpg
       
     
Picture19-2.jpg
       
     
   TRANSPERANT     Our first meeting with the partners a Greylock was revolving around the word "Transparency". It is one of the main international company's values, part of the managing perception and an essential part of the worldview. They were talking about transparency, and we were looking west from the ninth floor. We quickly noted to our selves- there is nothing blocking the view to the sea from this place nor is there any building higher than the Greylock's building in sight.    We thought to ourselves, not only the people in the offices deserve a constant sea view. The secretaries and other employees deserve a sea view as well. Obviously we could not avoid the need of walls. So we cancelled as many of them as possible and those who could not be cancelled, were designed to be glass. I order to have at least one solid footprint in the offices we landed "The Spaceship". A central work area that occupies all those that did not land an ocean view office.       Built Area: 750 sq    Architect in charge:  Galit Shacham  | Project Managment: Mario Maschani  | Photographs: Little Shauli      
       
     

TRANSPERANT

Our first meeting with the partners a Greylock was revolving around the word "Transparency". It is one of the main international company's values, part of the managing perception and an essential part of the worldview. They were talking about transparency, and we were looking west from the ninth floor. We quickly noted to our selves- there is nothing blocking the view to the sea from this place nor is there any building higher than the Greylock's building in sight.

We thought to ourselves, not only the people in the offices deserve a constant sea view. The secretaries and other employees deserve a sea view as well. Obviously we could not avoid the need of walls. So we cancelled as many of them as possible and those who could not be cancelled, were designed to be glass. I order to have at least one solid footprint in the offices we landed "The Spaceship". A central work area that occupies all those that did not land an ocean view office.

 

Built Area: 750 sq

Architect in charge: Galit Shacham | Project Managment: Mario Maschani | Photographs: Little Shauli

 

Picture16-2.jpg
       
     
Picture18-2.jpg
       
     
Picture19-2.jpg