ORCHARD HOUSE |     in collaboration with Arch. Yael  Chorley Gamzu    A telephone conversation held about two months after construction was completed:  Architect :  "Hi, how are you?"   Costumer :  "Great, how are you?"   Architect :  "I'm okay too. are you busy? Can you talk?"   Costumer :  "Yes sure, I have all the time in the world"   Architect :  "Where are you?"   Costumer :  "At my favorite resort"   Architect :  "Where did you go this time? Europe? The United States?"   Costumer :  "Not even close. Much better"   Architect :  "The Caribbean? The Maldives?"   Costumer :  "I'm at my own pool.At our private resort.It's the best"   Architect :  (smiles with much satisfaction)   Much can be told about the unique Tel Aviv orchard this project is built by and turns to, about the pool side cabana, about the costumers whom agreed not to utilize all the granted building rights because they did not really need them all, about the electrical steel gates (two of them, each one 11 meters long) which can open to the grove and expand the garden to infinity. Much can be told about this project. But it seems almost unnecessary.This short telephone conversation, that lasted less than 5 minutes, sums up well 6 years of cooperation which ended with a great success.     Site area: 1000 sqm | built area: 420 sqm   Project management: Ziv Bareket | Photographs: Amit Geron      
       
     
MEIROVIZ_058.jpg
       
     
MEIROVIZ_018.jpg
       
     
MEIROVIZ_002.jpg
       
     
MEIROVIZ_005.jpg
       
     
M_22.jpg
       
     
MEIROVIZ_010.jpg
       
     
M_32.jpg
       
     
MEIROVIZ_014.jpg
       
     
MEIROVIZ_023.jpg
       
     
MEIROVIZ_031.jpg
       
     
MEIROVIZ_037.jpg
       
     
MEIROVIZ_040.jpg
       
     
MEIROVIZ_044.jpg
       
     
MEIROVIZ_053.jpg
       
     
MEIROVIZ_059.jpg
       
     
MEIROVIZ_060.jpg
       
     
MEIROVIZ_063.jpg
       
     
MEIROVIZ_067.jpg
       
     
MEIROVIZ_068.jpg
       
     
   ORCHARD HOUSE |     in collaboration with Arch. Yael  Chorley Gamzu    A telephone conversation held about two months after construction was completed:  Architect :  "Hi, how are you?"   Costumer :  "Great, how are you?"   Architect :  "I'm okay too. are you busy? Can you talk?"   Costumer :  "Yes sure, I have all the time in the world"   Architect :  "Where are you?"   Costumer :  "At my favorite resort"   Architect :  "Where did you go this time? Europe? The United States?"   Costumer :  "Not even close. Much better"   Architect :  "The Caribbean? The Maldives?"   Costumer :  "I'm at my own pool.At our private resort.It's the best"   Architect :  (smiles with much satisfaction)   Much can be told about the unique Tel Aviv orchard this project is built by and turns to, about the pool side cabana, about the costumers whom agreed not to utilize all the granted building rights because they did not really need them all, about the electrical steel gates (two of them, each one 11 meters long) which can open to the grove and expand the garden to infinity. Much can be told about this project. But it seems almost unnecessary.This short telephone conversation, that lasted less than 5 minutes, sums up well 6 years of cooperation which ended with a great success.     Site area: 1000 sqm | built area: 420 sqm   Project management: Ziv Bareket | Photographs: Amit Geron      
       
     

ORCHARD HOUSE | in collaboration with Arch. Yael  Chorley Gamzu

A telephone conversation held about two months after construction was completed:

Architect : "Hi, how are you?"

Costumer : "Great, how are you?"

Architect : "I'm okay too. are you busy? Can you talk?"

Costumer : "Yes sure, I have all the time in the world"

Architect : "Where are you?"

Costumer : "At my favorite resort"

Architect : "Where did you go this time? Europe? The United States?"

Costumer : "Not even close. Much better"

Architect : "The Caribbean? The Maldives?"

Costumer : "I'm at my own pool.At our private resort.It's the best"

Architect : (smiles with much satisfaction)

Much can be told about the unique Tel Aviv orchard this project is built by and turns to, about the pool side cabana, about the costumers whom agreed not to utilize all the granted building rights because they did not really need them all, about the electrical steel gates (two of them, each one 11 meters long) which can open to the grove and expand the garden to infinity. Much can be told about this project. But it seems almost unnecessary.This short telephone conversation, that lasted less than 5 minutes, sums up well 6 years of cooperation which ended with a great success.

 

Site area: 1000 sqm | built area: 420 sqm

 Project management: Ziv Bareket | Photographs: Amit Geron

 

 

MEIROVIZ_058.jpg
       
     
MEIROVIZ_018.jpg
       
     
MEIROVIZ_002.jpg
       
     
MEIROVIZ_005.jpg
       
     
M_22.jpg
       
     
MEIROVIZ_010.jpg
       
     
M_32.jpg
       
     
MEIROVIZ_014.jpg
       
     
MEIROVIZ_023.jpg
       
     
MEIROVIZ_031.jpg
       
     
MEIROVIZ_037.jpg
       
     
MEIROVIZ_040.jpg
       
     
MEIROVIZ_044.jpg
       
     
MEIROVIZ_053.jpg
       
     
MEIROVIZ_059.jpg
       
     
MEIROVIZ_060.jpg
       
     
MEIROVIZ_063.jpg
       
     
MEIROVIZ_067.jpg
       
     
MEIROVIZ_068.jpg